27 Nisan 2012 Cuma

3. Türk Çizgi Roman Okurları Ödülleri Adayları belirlendi. Artık oy verme zamanı!

2012 yılında üçüncüsü düzenlenen Türk Çizgi Roman Okurları Ödülleri’nde yine; daha önceki yıllarda olduğu gibi, okurlarımızın aday gösterdiği 2011 yılı içinde ülkemizde basılan çizgi roman eserleri ile kurum ve kişileri oylanacaktır. 
Bu sene diğer yıllardan farklı olarak ödüle layık görülen farklı başlıklar altındaki eserler, sanatçılar ve çizgi romana emek veren kişi ve kurumlara ödülleri bir törenle takdim edilecektir.
İstanbul’da, Fransız Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan 2. İstanbulles Uluslararası Çizgi Roman Festivali’i, düzenleyeceğimiz ödül törenine ev sahipliği yapacaktır.
2. İstanbulles Uluslararası Çizgi Roman Festivali’nde 3. Türk Çizgi Roman Okurları Ödülleri töreninin yanı sıra “Türkiye'de Çizgi Roman Çevirisi” ve “Bülent Arabacıoğlu’nun Çizgi Romanımızdaki Yeri” panelleri organizasyonları da diğer etkinliklerimiz olacaktır.
ÇROP olarak, bu sene FRPNET işbirliği ile düzenlediğimiz bu yarışma ile, Türk Çizgi Roman sanatı ve sektörünün her yıl kalitesini arttırmak, çıtasını yükseltmek ve onu dünyaya tanıtmak için giriştiğimiz uğraşlarımıza bir aşama daha katmanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz.
Bizimle bu yolda ilerleyen, destek veren, çizgi roman sanatını umursayan ve önemseyen bütün dostlara ve sanatseverlere teşekkür ediyor, 3. Türk Çizgi Roman Okurları Ödülleri’ne oy vermeye, zamanı geldiğinde de törene gelerek ödüllere layık görülen görülmeyen bütün emeği geçenleri alkışlamaya davet ediyoruz!

NOT: Bizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, bu güvenli oylama koşullarını tasarlayan FRPNet’e sonsuz teşekkürler ederiz.

Çizgi roman Okurları Platformu (ÇROP) adına,
Ümit Kireççi

BURAYA TIKLAYARAK OY KULLANMA İŞLEMİNE BAŞLAYABİLİRSİNİZ!
http://frpnet.net/cizgi-roman-odulleri-oylama

Kurallar:
1.Bir kişi sadece bir kez yarışmaya katılabilir.
2.Bilgilerini eksik giren veya doğru girmeyen katılımlar yarışmaya dahil edilmez.
3. 15 Mayıs Son Oy Kullanma Tarihidir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder