11 Ocak 2011 Salı

Yeni Bir Röportajım Yayınlandı :)

Kültürel Güncel blogu kaliteli yükselişini sürdürürken beni de uygun görmüş, çizgisine uygun bulmuş, kısa bir söyleşi yaparak onurlandırmayı istemiş. Hemen "merhaba" dedim. Mustafa'ya başarılar ve uzun ömürlü çalışmalar diliyorum.

Fotoğraf - Sennur Karanlık

''Ümit Kireççi'yle hayatı, Ç.R.O.P. ve çizgi roman dünyası üzerine bir röportaj yaptığım röportajın sonunda da Kireççi'nin yayınlamama izin verdiği ''Müzik Ruhun Gıdasıdır'' adlı fantastik öyküsünü bulacaksınız. Keyifli okumalar...

Kültürel Güncel: Hayatınızdan biraz bahsedebilir misiniz? (Günleriniz nasıl geçiyor, hobileriniz nelerdir?)


Ümit Kireççi: Aslen çocuk tiyatrosu ve organizasyon işi yapmaktayım. Ajans işleri belirli bir vaktimi alıyor. Ama insan kurtlu olunca rahat duramıyor. İ. Ü. Çeviribilim bölümünde yüksek lisans yapıyorum. Hafta içi üç okulda tiyatro dersi veriyorum. Hafta sonları gösterilerim devam ediyor. Birkaç dergiye ve sanal ortama yazı yazıyorum.
Çizgi roman okuyarak eksiklerimi tamamlamaya çalışırken kitap ve araştırmalarla daha iyi çalışmalar yapmanın alt yapısı oluşturmaya çabalıyorum. Arada bir oğlumu ve eşimi görüyorum kısmet olursa. Anlaşılacağı gibi asıl hayatım iş olunca hobilerim de eşim ve çocuğumla vakit geçirmek oluyor.''

1 yorum:

  1. Bu yazıyı yeni gördüm, kusura bakmayın :) Röportaja verdiğiniz güzel yanıtlar ve bu sözleriniz için size bir kez daha teşekkür ederim. Çalışmalarınızda başarılar :)

    YanıtlaSil